Duiker Specialty's

Een specialty is een korte cursus die specifiek is gericht op het onderwerp waar je je meer in wilt verdiepen, bij een diepe duik is dat bijvoorbeeld veel aandacht voor de duik-planning.

Duiker Emergency First Response

EFR is een innovatief reanimatie(CPR) /1e hulp programma. Primary Care (CPR) bereid je voor op het kunnen bieden van hulp aan diegenen die in een levensbedreigende situatie verkeren.

Gele vis Opfrisduik

Als je een tijd geleden je open water diver brevet gehaald hebt (bijv. een jaar geleden) dan adviseer ik je om bij duikschool Hoefakker een opfrisles te gaan doen.

Gele vis Assistent instructeur

De A.I cursus is de ideale manier om jezelf voor te bereiden op de instructeurs cursus (IDC) In de cursus leer je omgaan met verschillende manieren van lesgeven en begeleiden van diverse duikcursussen die een A.I zelfstandig mag geven.

Platvis Discover local

Ben je al in het bezit van een duikbrevet van welke organisatie dan ook, dan is dit de manier om kennis te maken met een voor jou nieuwe en onbekende duikstek.

Schildpad Introductieduik

Nieuwsgierig of duiken iets voor jou is? Een introductieduik is een van de vele mogelijkheden om kennis te maken met het ademen onder water.

Schildpad Rescue Diver

De Rescue Diver cursus is er niet alleen op gericht om je duikvaardigheden verder te ontwikkelen, maar ook ontwikkeld hoe je andere duikers kunt helpen.

School vissen Open Water

Wacht dan niet langer en deel met ons de onderwater wereld door te beginnen met de PADI Open Water Diver cursus.

School vissen PADI Advanced Open Water

Ben je in het bezit van je PADI Open Water Diver brevet en je wilt natuurlijk graag verder gaan met het ontwikkelen van je duik- vaardigheden, dan is de PADI advanced open water diver cursus...

School vissen Dive Master

De divemaster cursus is een cursus die behoorlijk wat van je vergt met betrekking tot inzet en tijd, de cursus is niet alleen leuk, er valt ook veel te leren.