Emergency First Response

Duiker

EFR is de vervanger van de "oude" Medic First Aid cursus. Hieronder wordt uitgelegd wat het een en ander inhoud. De EFR cursus word door ons verzorgd door opgeleide EFR instructeurs en word ook verzorgd voor bedrijven.. Dit kan eventueel op locatie, waar ook in het land. Diverse bedrijven hebben gebruik gemaakt van onze diensten. Eventueel geheel op maat!

De EFR cursus is zeer geschikt voor niet duikers, de cursus bereid je voor d.m.v thuis studie (manual en dvd) Wat kost de EFR cursus? De cursus kost: 145,- euro en duurt 2 avonden afhankelijk van het programma en aantal deelnemers. De eerste avond licht de nadruk reanimatie,stabiele zijligging en shock behandeling De 2de avond gaan we verder in op het verbinden van wonden, verbanding enz enz. De cursus is inclusief:

Thuisstudie materialen (soms leen leerboek dvd/video), gebruik reanimatie pop, pleisters en verband. Na afronden ontvangt u een cerificaat (model creditkaart) en is 2 jaar geldig! Opfris training is 1 avond en kost: 79,- euro.

De EFR cursus is een cursus die zeer aanspreekt en waar u met plezier op terug kijkt, maar vooral geschikt voor iedereen! Onze school verzorgt ook training met de AED (automatic external defribilator) Deze cursus kan prima geïntegreerd worden in de EFR cursus.

Vergeet vooral niet de informatie hieronder te lezen!

Info over Emergency First Response

Wat is Emergency First Response? EFR is een innovatief reanimatie(CPR) /1e hulp programma. Primary Care (CPR) bereid je voor op het kunnen bieden van hulp aan diegenen die in een levensbedreigende situatie verkeren. Secondary Care (first aid) bouwt door op de lessen van Primary Care en leert jou assistentie te verlenen aan diegene in nood, wanneer de ambulance is vertraagt of niet beschikbaar is.

Waarom Emergency First Response? Ongelukken en ziekteverschijnselen komen iedere dag voor. Sommige mensen hebben alleen een helpende hand nodig terwijl anderen permanent letsel kunnen overhouden als ze geen hulp krijgen.

Doordat je EFR/CPR en eerste hulp meester bent, kun je belangrijke hulp bieden aan diegenen die het nodig hebben. Je leert de belangrijke vaardigheden die gebaseerd zijn op de visie van Basic Life Support (BLS) Working Group van de International Liaison Committee on Resuscitation (ILCOR).

Het programma is gebaseerd op het bestaande instructie programma die vervolgens via een educatief protocol herschreven is zodat er een hoogwaardig leerprogramma ontstaan is.

Emergency First Response cursussen voldoen aan de voorschriften van certificatie door the American Council on Exercise. Voor Nederland betekend dit dat dit programma ook door de ARBO Dienst erkend wordt.

Emergency First Response is een flexibele cursus die de mogelijkheid heeft de kennis op verschillende manieren op te doen. Zo kunt u thuis in uw eigen tijd en eigen tempo de video/dvd bekijken en vervolgens de training sessies met uw EFR instructeur afronden.