Introductieduik

Schildpad

Nieuwsgierig of duiken iets voor jou is?

Een introductieduik is een van de vele mogelijkheden om kennis te maken met het ademen onder water. Je kunt dit ervaren op een veilige, speelse maar toch serieuze manier.

Hoe ziet het introductieduik programma eruit? Korte uitleg van de theorie (Flip-over of DVD) en praktijk over de regels en gebruik van persluchtapparatuur. Daarna ga je of jullie samen met je PADI instructeur(s) onder toezicht vrij duiken. Dit vindt plaats op de duikschool of een van de zwembaden in Leeuwarden namelijk: "de Blauwe Golf" of het "Kalverdijkje". (kijk voor informatie over ons zwembad bij duiklocatie)

Na het duiken gezellig nakletsen en is er gelegenheid om aan uw duikinstructeur vragen te stellen. Verder krijg je vrijblijvende informatie over onze wereldwijd erkende PADI duikopleidingen. De kennismaking lessen worden gegeven in een ontspannen sfeer onder begeleiding van erkende en bevoegde PADI instructeurs.

Iedereen die kan zwemmen en 10 jaar is mag meedoen (zwemkleding meenemen)

De prijs van de les is €30,- (inclusief alle benodigde duikmaterialen)

Per les zijn een aantal plaatsen beschikbaar dus van tevoren reserveren is noodzakelijk!!

Besluit je na de introductie duik om door te gaan en wil jij je PADI open water diver brevet halen dan krijg je de kosten van de introductie duik korting op de cursus Vraag naar de voorwaarden.