Opfrisduik

Gele vis

Als je een tijd geleden je open water diver brevet gehaald hebt (bijv. een jaar geleden) dan adviseer ik je om bij duikschool Hoefakker een opfrisles te gaan doen.

Je gaat dan onder begeleiding van een divemaster of een instructeur de belangrijkste vaardigheden van de open water diver cursus herhalen, dit vindt plaats op een veilige en ontspannen manier in het zwembad. Kosten van een opfrisles in het zwembad bedragen: €25,- pp

Je kunt ook kiezen voor een uitgebreide manier van opfrissen. In dit geval herhalen we tevens het open water diver examen. Door te kijken naar het resultaat van het examen kun je samen met je instructeur ontspannend je duiktheorie weer op peil brengen, en waar nodig wat extra aandacht besteden.

De kosten van de opfrisles en theorie zijn €40,- (je kunt natuurlijk niet zakken je blijft gebrevetteerd)

Kosten van de uitgebreide opfrisles (zwembad, theorie + 1 buitenduik (incl. duikuitrusting) bedraagt €100,- (eigen duikuitrusting: €75,-)

Naar de opfrisles krijg je een stempel met handtekening en de datum van afronding.

Discover local / begeleide duik Ben je geïnteresseerd in een bepaalde duikplas in de buurt dan kun je overwegen een begeleide buitenduik (discover local) te maken.

Samen met een divemaster of instructeur ga je na een uitgebreide briefing te water in een van de leukste duikstekken in de omgeving van Leeuwarden

De kosten hiervan zijn dan op aanvraag i.v.m. een aantal factoren zoals: hoeveel personen, locatie duikplas, huren van uitrusting, enz.