Specialty's

Duiker

Een specialty is een korte cursus die specifiek is gericht op het onderwerp waar je je meer in wilt verdiepen, bij een diepe duik is dat bijvoorbeeld veel aandacht voor de duik-planning en bij zoeken en bergen omgaan met het gebruik van de hefballon.

Belangrijk is om een specialty uit te kiezen die je ook echt aanspreekt, bij duikschool Hoefakker kun je een aantal specialty's volgen waarvan "wij" vinden dat deze meer op de Nederlandse duikwateren zijn gericht. Korte theorie ( soms 1 of 2 lessen) en veel praktijk waarbij je ook weer veel duikervaring opdoet onder toezicht.

Met je Open water diver brevet op zak kun je je kennis toch al aardig uitbreiden in verschillende specialty gebieden, mooi hiervan is dat je een specialty ook mee kunt tellen voor je Advanced open water brevet en andersom. Ben je niet in het bezit van een duikuitrusting kun je deze bij ons huren.

Wat zijn de eisen? Als je een tijd niet gedoken hebt of nog niet eerder een cursus bij duikschool Hoefakker gedaan hebt dan begin je de cursus met een uitgebreide opfrisles in het zwembad of een beschut deel van het buiten water. €.30,- kosten

Je kunt ook kiezen voor een uitgebreide manier van opfrissen. In dit geval herhalen we tevens het open water diver examen. Door te kijken naar het resultaat van het examen kun je samen met je instructeur ontspannend je duiktheorie weer op peil brengen, en waar nodig wat extra aandacht besteden.

De kosten van de opfrisles en theorie zijn €40,- (mocht je zakken? je blijft natuurlijk gebrevetteerd)

Heb je nog nooit in Nederland gedoken dan ga je eerst! een dag 2 begeleide buitenduiken maken, de kosten hiervan bedragen incl uitrusting €.75,- Alleen bij opgave van een specialty of als deze in de specialty zit inbegrepen!

Een medische keuring is sterk aanbevolen!

Wat zijn de kosten? De kosten van een specialty zijn op aanvraag. Dit komt door persoonlijke wensen, ervaringen, opleiding, reisafstanden en het aantal personen.

Voor een actuele info over onze specialty's adviseren wij u een bezoek aan de duikschool of een telefoontje/E-m@il