Even voorstellen...


Ik ben Harry Hoefakker,  52 jaar oud en geboren en getogen in Leeuwarden. In mijn dagelijks leven geef ik les in het vmbo. Ik ben in 1992 gestart met duiken en sindsdien is er geen medicijn geweest die het duikvirus heeft weten te bestrijden.

Met duikervaring bij verschillende organisaties zoals PDIC en CMAS
(zelf 3* N.O.B) heb ik in 1996 gekozen voor een P.A.D.I divemaster opleiding.

Sinds 1998 ben ik PADI duikinstructeur en eigenaar van de gelijknamige duikschool. Ik geef duikles op professioneel en recreatief en  niveau aan alle leeftijden.

In mijn duikschool
(sinds 1998) kan ik mijn eigen visie kwijt m.b.t leiderschap, de keuze voor een toonaangevende opleidingsmethodiek, service, gemoedelijkheid, ontspanning en veel aandacht voor beginnende en ervaren duikers.

Als PADI Master instructeur (2001) durf ik wel te zeggen dat ik ervaren ben in het geven van PADI duikopleidingen, inclusief 14 specialty`s.
Vanaf 2001 heb ik mij ook gericht en gespecialiseerd in het duiken voor kinderen vanaf 8 jaar.

Ook het geven van een EFR of DAN cursus mag natuurlijk niet ontbreken in mijn Dive-Center. Op het gebied van zorg ben ik actief als EFR en BHV instructeur en ben ik de eigenaar van reanimatieparty.nl

Zin om eens langs te komen? je bent van harte welkom en misschien tot ziens aan de waterkant.

Duikschool Hoefakker is official AWARE partner en in het bezit van diverse awards voor eco educatie, opruimacties en de diverse PADI duikopleidingen.


javascript hit counter