PADI Seal Team


Speciaal voor kinderen vanaf 8 jaar verzorgen wij het PADI Seal programma.
In 5 aquamissions, waarbij je steeds andere opdrachten uitvoert, leer je op een veilige en gecontroleerde manier met een duikuitrusting omgaan. Je leert een heleboel over de onderwaterwereld en de speciale regeltjes die je daar hebt. Je leert ook hoe je onder water met elkaar kunt... uhm...praten... en nog veel meer?
Zin om te zweven als een astronaut? Zin om eens bijna een uurtje onder water te zijn zonder naar boven te hoeven? Schrijf je dan snel in. Het programma start meerdere malen per jaar.
Nadat je de 5 aquamissions hebt afgemaakt, word je officieel lid van het PADI Seal Team en krijg je een vet pasje en diploma waarmee je aan iedereen kunt laten zien hoe goed jij hebt leren duiken! Ook kun je, nadat je lid bent geworden van het sealteam, nog veel verder leren.

 


Het PADI Seal-Team is via onze duikschool actief en is het mogelijk om kinderen vanaf 8 jaar te laten duiken in het zwembad.
Ervaring met kinderen is ruim aanwezig, wel is aanbevolen om voor het starten eerst een gesprek met de ouders aan te gaan en hiermee vertellen wat het duiken met kinderen precies inhoud!

De uitrusting bestaat kindervesten, back-packs, maskers, vinnen en kleine 5 liter flessen zorgen voor een comfortable zwembad duik (instructie)

javascript hit counter