Over Duikschool Hoefakker

Duiker

school

Over de duikschool

Duikschool Hoefakker bestaat sinds 1998 en is gevestigd in Leeuwarden. De duikschool is opgericht door Harry Hoefakker.

Gele vis

person

Over de eigenaar

Ik ben Harry Hoefakker, 56 jaar oud en geboren en getogen in Leeuwarden. In mijn dagelijks leven geef ik les in het voortgezet onderwijs.

Sinds 1998 ben ik PADI duikinstructeur en eigenaar van de gelijknamige duikschool. Ik geef duikinstructie op zowel professioneel-, als recreatiefniveau aan bijna alle leeftijden. Als PADI Master instructeur (2001) durf ik wel te zeggen dat ik ervaren ben in het geven van PADI duikopleidingen, inclusief 14 specialty's. Vanaf 2001 heb ik mij ook gericht en gespecialiseerd in het duiken voor kinderen vanaf 8 jaar.

Ik hanteer geen agenda met verschillend aanbod en startdatums. We bieden maatwerk. Mijn ervaring is dat samen afspraken maken veel beter werkt!

School vissen

group

Over het duikteam

Duikteam Leeuwarden is in 1996 opgericht en bestaat uit een groep enthousiaste sportduikers uit Leeuwarden en wijde omgeving. Het team is zeer actief met het organiseren van evenementen en opleidingen voor leden. Het team bevat een diversiteit aan leden; jong en oud, mannen en vrouwen, duikers met ervaring of mensen die nog maar net door het sportduiken gefascineerd zijn geraakt. Bij welke organisatie je hebt leren duiken maakt niet uit.